Vad är Astrologi?

Astrologi är ett symboliskt språk som kan användas för att förstå sig själv bättre:
• Vem är jag i min natur.
• Hur förhåller jag mig till andra människor.
• Utforska livsteman, behov, utmaningar och förmågor.  

Som verktyg används en så kallad astrologikarta. Nyfiken på att göra en astrology reading? Kontakt mig på sofia@thehumanperspective.se

På Instagram har jag en Astrologiskola där jag publicerar inlägg och berättar hur man kan tolka en astrologikarta. Jag delar med mig om vad som händer bland planeterna och hur det påverkar oss. Jag ger er även tips och reder ut förutfattade meningar kring astrologi. Välkommen in och följ med på resan! Instagram: astrologi_thp

”…Astrology reconnects us to the natural cycles that we´ve grown apart from”  Financial times

Exempel på astrologikartor

F.A.Q

Absolut inte.

Jag har ingen aning. Min personliga syn på livet är att vi måste omfamna vår egen natur för att kunna leva ett liv byggt på fri vilja. Astrologin kan vara en bra guide till det.

En snapshot (ögonblicksbild) över hur solen, månen och planeterna stod i relation till din position på jorden när du föddes. Se bildgalleri.

En session på ca 75 minuter där vi utforskar din astrologikarta. Astrology readingen ger dig en möjlighet att lära dig mer om dig själv och få inspiration till att navigera dig genom livet.

Ett horoskop i en tidning utgår från 12 stjärntecken. En astrology reading utgår från dig personligen, från din födelsedag, ort och tid.

• Födelsedatum t.ex. 4 mars 1979
• Födelsetid t.ex. 17:34
• Födelseort t.ex. Sundsvall eller Bromma.

Du behöver inga förkunskaper kring ämnet.

Väldigt! Solen, månen och planeterna är i ständig rörelse så det spelar roll.

Tips: Många hittar sin födelsetid på eventuella dopskedar, i ”Boken om mig”, födelseattest från sjukhuset, en del mammor minns den. Hittar du ändå inte din födelsetid så hör av dig till mig så gör vi det bästa av situationen.

Jag förstår dem, akademikern i mig är helt på deras sida. Det är en av anledningarna till att jag är så fascinerad av ämnet, för trots allt man kan ifrågasätta kring astrologin så upplever jag alltid att den adderar ett värde.

För mig är det viktigt att ha en formell utbildning så jag valde en 3-årsutbildning vid The Faculty of Astrology Studies i London. Skolan har funnits i över 70 år. Mina 3 års studier är avklarade, nu praktiserar jag för att till hösten 2020 genomföra min sluttenta, därefter får jag titulera mig certifierad astrolog.

Astrologitjänster

The Human Perspective erbjuder följande astrology readings

Astrology reading

En övergripande genomgång av din astrologikarta. Vi utforskar allt från ditt framträdande element (eld, jord, luft, vatten), till kärleksrelationer, jobb, familj och livsteman.

Årsreading

Vi utforskar vad det kommande året har att erbjuda, t.ex. livet som 40 år eller året 2020.

Forecasting

En kortare genomgång av grunderna i din astrologikarta och därefter fokus på en specifik tidsperiod, framåt eller bakåt i tiden.

Relationsreading

Vilken typ av person attraheras du av? Vilka egenskaper behöver personen ha för att det ska bli en långvarig relation?

Månreading

Månen representerar våra känslor och våra instinkter. Vi är alla födda i en specifik månfas och vi befinner oss alltid en process som följer månens rytm.

Teamreading

Vi utforskar er som grupp. Vilka energier och element (eld, jord, vatten och luft) finns det i gruppkonstellationen?

Scroll to Top