Astrologitjänster

The Human Perspective erbjuder följande astrology readings:

Astrology reading

En övergripande genomgång av din astrologikarta. Vi utforskar allt från ditt framträdande element (eld, jord, luft, vatten), till kärleksrelationer, jobb, familj och livsteman.

Målgrupp: Ett bra val för den som tidigare inte kommit i kontakt med astrologi eller är relativt ny inom området.

Årsreading

Vi utforskar vad det kommande året har att erbjuda, t.ex. livet som 40 år eller året 2020.

Målgrupp: Den perfekta födelsedagspresenten eller nyårsgåvan till dig själv.

Forecasting

En kortare genomgång av grunderna i din astrologikarta och därefter fokus på en specifik tidsperiod, framåt eller bakåt i tiden. Vad vi utforskar bestämmer du, kan vara relationer, jobb eller annat.

Målgrupp: Ett bra val för den återkommande kunden inom astrologi.

Relationsreading

Vilken typ av person attraheras du av? Vilka egenskaper behöver personen ha för att det ska bli en långvarig relation? Vilka är era styrkor och utmaningar som par utifrån ett spirituellt perspektiv?

Målgrupp: Den passar alla, men är också en unik present till bröllopsparet eller en present till möhippan eller svensexan. Readingen kan göras individuellt eller som par.

För att titta på era styrkor och utmaningar som par, krävs det att du har din partners födelsedata och godkännande på att använda det i en reading.

Månreading

Månen representerar våra känslor och våra instinkter. Vi är alla födda i en specifik månfas och vi befinner oss alltid en process som följer månens rytm.

Målgrupp: Ett bra val den som vill komma nära sina känslor.

Teamreading

Vi utforskar er som grupp. Vilka energier och element (eld, jord, luft, vatten) finns det i gruppkonstellationen? Vilket först intryck ger respektive person och vem är vi när vi lära känna varandra? Hur skiljer sig våra stjärntecken åt, vilka likheter och olikheter finns det?

Målgrupp: En utmärkt teamaktivitet, där ni lär känna varandra både som grupp och som individer. Minst 4 deltagare.

Priser

  • Individuell astrology reading: 800 kr
  • Relationsreading för 2 personer: 1 200 kr
  • Teamreading, minst 4 personer: 500 kr/person
Scroll to Top