Om THP

Människors beteenden och historier har alltid fascinerat mig. Jag gillar att läsa biografier, lyssna på Sommarprat eller googla på personer för att få ett grepp om deras historia. Vem är den här personen? Vad är det som har format dem? Frågorna är många och jag gillar att ta reda på svaret.

Det är ingen slump att jag har en universitetsexamen inom den beteendevetenskapliga sfären. Jag har bland annat läst Programmet för Personal- och arbetslivsfrågor. Jag har sedan valt att arbeta med HR och beteendeförändringar.

2016 var jag på Bali och yogade. Där kom jag för första gången i kontakt med en astrolog. Jag hade ingen aning om vad astrologi var men jag förälskade mig genast i ämnet. Inom astrologin tittar man på människan utifrån ett spirituellt perspektiv, i mitt jobb arbetar jag med människor utifrån ett beteendevetenskapligt perspektiv. Hur häftigt vore det inte att kunna kombinera tänkte jag. Att ibland arbeta med människor utifrån beteendevetenskapen och i andra sammanhang möta människor utifrån astrologin. Den hösten började jag att studera astrologi vid The Faculty of Astrology Studies i London.

Idag driver jag The Human Perspective (THP) och erbjuder tjänster både inom HR, beteendeförändringar och astrologi.

Välkommen till The Human Perspective! 

Scroll to Top